Avustajakeskus.fi|Siirry sisältöön|Svenska|In english|по-русски|Eesti|Kirjaudu sisään

PA125H, nainen, viikonlopputyö, Turku, Kaarina ja Parainen

Kirjalassa, Paraisilla olisi vapaana 41-vuotias perheellinen nainen, meillä on koiratalous allergisille tiedoksi. Olisin tällä hetkellä vailla avustettavaa. Pystyn tekemään töitä viikonloppuisin tai arki-iltaisin, satunnaisesti päivisin – mutta se pitää olla ajoissa sovittu. Olen autoton, joten työpaikan tulisi sijaita hyvien kulkuyhteyksien päässä, mielellään Parainen – Kaarina tai Turku. Puhun suomea äidinkielenä ja englantia – sujuvasti.

Olen tehnyt avustajan töitä n. 4 vuotta.  Olen puhelias, ja tulen toimeen useimpien kanssa, en välitä vaikka joskus olisi huono päivä – saat siis luvalla minulle murahdella, en suutu. Olen kestävää sorttia. En tupakoi, enkä käytä alkoholia juurikaan. Olen yrittäjä työkseni, joten en pysty tekemään kokoaikaisesti avustajan hommia, vaan osa-aikaisesti. Ihanteellinen olisi n. 10 puolin jos toisin / viikko, mutta alle 5h viikkotunteja en ota vastaan.

Ensisijaisesti toivoisin vanhempaa henkilöä, mielellään ei siis sellaista asiakasta jossa pieniä lapsia taloudessa, sillä omassa on tarpeeksi ääntä ja touhua. Pyörätuolia osaan ja jaksan työntää, sekä kotihommat onnistuu, vaikkakin ruuanlaitto onnistuu rajallisesti, sillä sairastan ihokeliakiaa, joten en pysty käsittelemään viljaperäisiä tuotteita, jauhot ym. Ruuan lämmitys kyllä onnistuu. Kukkien ja koirien hoito käy myös, jos niitä on. Lisäksi olen taiteellinen ja kulttuurista kiinnostunut (koulutukselta taidemaalari – kuvataiteilja). Joten jos kaipaat seuraa niille riennoille, niin saat kyllä minusta kaverin, tai jos viihdyt kotona, niin sekin käy. Voidaan käydä kaupassa, askarrella, käydä happihyppelyllä ulkona, sekä lääkärikäynneille. Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan josko sopisi kemiat yhteen!

Huom! Pystyn aloittamaan työt heti joulun jälkeen.

 Soitot kello 12.00 jälkeen ja 21.00 saakka, terveisin: Sanna

Ilmoitus päivitetty 4.12.2018