Palkallinen toiminta

Haluan palkalliseksi avustajaksi


Avustajakeskuksen kautta sinulla on mahdollisuus löytää juuri itsellesi sopivaa osa- ja kokoaikatyötä tai sijaisuuksia vaihtelevilla tuntimäärillä. Aikaisemmalla koulutuksellasi tai työhistoriallasi ei ole merkitystä eikä avustajan työn tekemiseen ole virallisia pätevyysvaatimuksia. Avustettava toimii työnantajana ja valitsee avustajansa itse.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan avustajan töitä kauttamme, kutsumme sinut Avustajainfoon, joka toteutetaan etäyhteydellä. Kuulet toiminnastamme ja palkallisesta työstä yleisesti. Sen jälkeen sovimme kanssasi yksilöllisen keskusteluajan, jota ennen saat linkin rekisteröintilomakkeeseen sähköpostiisi. Lomakkeella kysytään mm. yhteystietosi ja avustajatehtäviin liittyvät toiveesi.

Infotilaisuudet koko alueelle järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä:

ke 12.1. klo 15-16                    
ke 2.2. klo 14-15
ke 2.3. klo 16-17                        
ke 6.4. klo 15-16
ke 4.5. klo 14-15                        
ke 1.6. klo 16-17


Voit ilmoittautua mukaan TÄSTÄ, sähköpostilla avustajakeskus@avustajakeskus.fi tai palvelunumeroon 02-2518549 ma-to klo 13-15 välillä. HUOM! Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös asuinkuntasi!
Tarkemmat ohjeet infotilaisuutta varten saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Tarjoamme myös rekisterissä oleville avustajille erilaisia maksuttomia lisäkoulutuksia.

Haen palkallista avustajaa

Avustajakeskus tarjoaa työnantajille mahdollisuuden hakea henkilökohtaista avustajaa kauttamme. Työstä kiinnostuneet avustajat tulevat mukaan Avustajainfojen kautta, jossa kerrotaan henkilökohtaisen avustajan työstä ja sen erityispiirteistä.
Työnantajalla tulee olla kunnan vammaispalveluista henkilökohtaisen avun päätös työnantajamallilla.
Työnantajana valitset avustajasi itse.

Avustajakeskuksella on Tuettu työsuhde-palvelu, jonka voit saada pyytäessäsi käyttöön kunnan vammaispalveluiden päätöksellä. Palvelun myötä toimit itse edelleen työnantajana, mutta Avustajakeskus auttaa sinua lakisääteisten velvoitteiden hoitamisessa.

Välitämme avustajia Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Välityspalvelun lisäksi tarjoamme

  • Ohjausta ja neuvontaa työsuhdeasioihin
  • Koulutusta
  • Vertaistukea
  • Tiedotusta ajankohtaisista asioista

Jos haluat hakea avustajaa Avustajakeskuksen kautta, ota yhteyttä palvelunumeroon 02-2518549 ma-to klo 9-12 tai jätä työpaikkailmoitus alla olevasta linkistä.

Työnantajien sivut sekä Tuettu Työsuhde-palvelun käyttäjien sivut