Tuettu työsuhde®

Tuettu työsuhde® -palvelu on Lounais-Suomen Avustajakeskuksen järjestämä erityispalvelu, jonka tarkoituksena on tukea henkilökohtaisen avun työnantajamallilla olevia työnantajia sekä työsuhteen osapuolia. Tuettu työsuhde® -palvelun työnantajalle myöntää kunta (jatkossa Hyte-alue) ja työnantaja hyväksyy palvelun antamallaan valtakirjalla. Palvelu on työnantajalle maksuton. 

Tuettu työsuhde® -palvelu sisältää henkilökohtaisen avustajan palkanmaksun ja siihen liittyvien työnantajan velvoitteiden hoitamisen sekä lakisääteisten vakuutusten ja työterveyshuollon sopimusten järjestämisen työnantajan valtakirjalla.

Lisäksi Avustajakeskuksen oma alueohjaaja on tukena ja apuna työsuhteeseen liittyvissä asioissa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa. Alueohjaaja tapaa työsuhteen osapuolet henkilökohtaisesti työsuhteen alkaessa ja tarvittaessa työsuhteen eri tilanteissa. Tapaamisen yhteydessä annetaan myös kirjallinen materiaali työsuhteen osapuolten tueksi.

Avustajakeskus on erikoistunut henkilökohtaisten avustajien palkanlaskentaan. Palkanlaskennan ohjaus ja neuvonta on Tuettu työsuhde® -palvelun osapuolten käytettävissä.

Palvelua on tehty vuodesta 2009 ja se on kehitetty työnantajien ja avustajien tarpeesta. Tällä hetkellä asiakkaina on yli 1500 työnantajaa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Palkkoja lasketaan kuukausittain lähes 1900. Olemme Suomen ainoa järjestötaustainen palveluntuottaja ja ensimmäinen sen toteuttaja.

Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry organisoi Tuettu työsuhde®-palvelua Lounais-Suomen Avustajakeskus toiminnassa.

Yhteydenotot asiassa toiminnanjohtaja Sirke Salmela puh. 041 4567071 tai sirke.salmela@avustajakeskus.fi