SA629, nainen, max 20h/kk, Kaivola Pertteli

Etsitään avustajaa vuonna -52 syntyneelle leppoisalle ja mukavalle naiselle, jolla on aivoinfarktin seurauksena kehon oikean puolen heikkoutta sekä puheen tuottamisen vaikeutta, afasiaa. Avustamisen tarve on pääasiassa kodin ulkopuolella liikkumisessa, mahdollisilla asiointikäynneillä, kuten kauppakäynneillä sekä virkistäytymisessä ja jossain määrin myös kotiaskareissa mm. siivouksessa, pyykkihuollossa.
Asiakas kävelee lyhyitä matkoja omatoimisesti, mutta pidemmillä matkoilla käytössä on pyörätuoli. Avustajan toivotaan olevan aktiivinen ja motivoitunut työssään, jotta saisi innostettua ja motivoitua asiakasta liikkumaan sekä muuhunkin mieltä virkistävään ja aktivoivaan vapaa-ajan toimintaan. Kommunikointi asiakkaan kanssa vaatii kärsivällisyyttä ja halua kehittää omaa kommunikointia asiakkaan ilmaisua tukevaksi ja helpottavaksi.
Työpäiviä olisi n. 2 x viikossa pääsääntöisesti arkipäiviin sijoittuen, työajat ovat joustavasti sovittavissa. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan heti tai mahdollisimman pikaisesti.