Avustajakeskus.fi|Siirry sisältöön|Svenska|In english|по-русски|Eesti|Kirjaudu sisään

Tiedote vapaaehtoistoiminnasta liittyen koronavirustilanteeseen (10.6.2020)

Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot.

AVUSTAJAKESKUKSEN OSALTA OHJEISTUS ON SEURAAVA

Lounais-Suomen Avustajakeskus vapaaehtoisten välityksen jatkuu tietyin ehdoin. Keikkavälitys on auki kaikille, yli 70v vain välttämättömimpiin terveydenhuollon käynteihin. Vakituisten avustajien käynnit myös alkaneet ja Muistikaveritoiminta myös jatkuu. Vapaaehtoisilla käytössä suojavarusteet keikoilla ja käynneillä.

Voit kysyä lisää tämänhetkisestä tilanteesta palvelunumerostamme puh. 02-2518549

Avustajakeskuksen peruskoulutukset, lisäkoulutukset ja tilaisuudet (myös vertaistoiminta) on muunnettu tänä vuonna verkkoon. Seuraa tiedotteluamme!

Avustajakeskus ottaa viruksen leviämisen minimoimisen huomioon välityksessä, tilauksia tehtäessä. Asiakkaalle painotetaan matalaa kynnystä peruuttaa tarve, jos ilmenee flunssan oireita.
Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme ❤

Avustajakeskuksen toimistot ovat suljettuina, tapaamiset hoidetaan etukäteen sovittuina eli sovi tapaaminen ja olet tervetullut toimistollemme! Työntekijät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.

YHTEYSTIEDOT ALUEITTAIN:

Jos sinulle heräsi kysymyksiä ja haluat tarkennusta toimintaohjeisiin, ole yhteydessä alueesi alueohjaajaan (etunimi.sukunimi (at) avustajakeskus.fi).


Monika Nurmi p. 041 445 9332: Salo, Sauvo, Loimaa, Pöytyä, Paimio, Somero, Aura, Parainen
Mirva Veneranta p. 040 620 2217 : Satakunta (ei Eura, Säkylä)
Susanne Pohjola p. 0400 239 806 ja Satu Heinonen p. 041 445 9392: Turku, Kaarina, Raisio, Lieto, Naantali
Sonja Ovaskainen p. 040 480 8960: Taivassalo, Vehmaa, Laitila, Uusikaupunki, Mynämäki, Nousiainen, Masku, Pyhäranta, Eura, Säkylä

Vapaaehtoistoiminnan tiiminvetäjä: Kuu-Katjaana Sillanpää p.040 350 5135

Yleiseen palvelunumeroomme 022518549 ma-to klo 13-15 (+poikkeuksellisesti myös pe 20. ja 27.3. klo 9-12, koronavirusasioiden päivystys).

Hygienia vapaaehtoistoiminnassa.

Ethän mene vapaaehtoiskeikalle flunssaisena, ilmoita meille välittömästi jos et pääse sovitulle keikalle. Pidä myös huoli itsestäsi ja jos ilmenee, että asiakkaalla on flunssan oireita – sinulla on oikeus jättäytyä keikasta pois. Otathan huomioon Terveys- ja hyvinvointilaitoksen ohjeistukset viruksen leviämisen minimoimiseksi: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen

Laaja koronavirus-tietopaketti: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19