Porin, Pomarkun ja Ulvilan asiakkaat

Hienoa, että olet kiinnostunut Avustajakeskuksen vapaaehtoistoiminnasta! Vapaaehtoistyölle antamallasi ajalla voi olla suuri merkitys jonkun toisen elämässä.

Tältä sivulta löydät kuvaukset vakituista vapaaehtoista hakevista asiakkaista. Nämä asiakkaat hakevat avustajaa säännöllisenä toistuvaan avustamiseen. Useimmiten asiakkaiden luona käydään viikoittain ja käynnit sovitaan asiakkaan ja avustajan aikatauluihin sopiviksi.

Saat lisätietoja asiakkaasta soittamalla tai laittamalla sähköpostia oman alueesi alueohjaajalle. Mainitse asiakkaan tietojen edessä oleva koodi (esim. POV100). Vaikka omalla paikkakunnallasi ei olisikaan hakua auki tällä hetkellä, kannattaa silti tiedustella alueohjaajalta alueen vapaaehtoistyön tilannetta.

Vapaaehtoistoiminnan alueohjaaja
Kaisa Granat p. 040 183 5550 tai kaisa.granat@avustajakeskus.fi

PORI

POV113, Viikinäisten alueella asuva mies hakee muistikaveria ulkoiluun ja seurusteluun. Haussa miesavustaja. Toiveena käynnit kerran viikossa.

POV100, Sosiaalinen, palvelutalossa asuva nainen hakee muistikaveria kerran viikossa ulkoiluun lähimaastossa. Asiakkaan käytössä on rollaattori. Asiakas puhuu suomen lisäksi myös saksaa ja italiaa.


POMARKKU

Tällä hetkellä Pomarkussa ei ole vakituista vapaaehtoista avustajaa hakevaa asiakasta.


ULVILA

Tällä hetkellä Ulvilassa ei ole vakituista vapaaehtoista avustajaa hakevaa asiakasta.