Rauman asiakkaat

Hienoa, että olet kiinnostunut Avustajakeskuksen
vapaaehtoistoiminnasta!

Tällä sivulla esitellään säännöllistä vapaaehtoistoimintaa. Säännöllisestä avustamisesta on kyse silloin, kun saman asiakkaan luona käydään viikoittain tai sopimuksen mukaan. Antamasi aika on arvokasta ja säännöllisessä vapaaehtoistoiminnassa voit usein sopia asiakkaan kanssa käyntien ajankohdan molemmille sopivaksi.


Miten saan lisätietoja asiakkaasta?
Kirjoita asiakkaan edessä oleva koodi ylös (esim. RAV100) ja soita oman alueesi alueohjaajalle tai lähetä sähköpostia.

vapaaehtoistoiminnan alueohjaaja
Mirva Veneranta, p. 040 620 2217 tai mirva.veneranta@avustajakeskus.fi

RAUMA

RAV104, 26100 Rauma, Vanha Rauma. Asumisyksikössä asuva liikuntarajoitteinen mies hakee vapaaehtoista ulkoiluun sopimuksen mukaan. Asiakkaalla apuvälineenä rollaattori. Lisäksi asiakkaalla on muistin alenemaa ja huono kuulo.

RAV103, 26100 Rauma, Sinisaari. Liikuntarajoitteinen nainen hakee vapaaehtoista kauppa- yms. asioinneille mukaan. Apuvälineenä rollaattori.

RAV112, 26100 Rauma, Sinisaari. Liikuntarajoitteinen nuori mies hakee vapaaehtoista kerran viikossa harrastuksissa tukemiseen, esim. biljardin peluu (tykkää käydä myös Lukon otteluissa, mutta ei voi kustantaa avustajan lippua). Sopivia päiviä olisi ti ja to.

RAV113, 26840 Rauma, Kortela. Liikuntarajoitteinen mies hakee vapaaehtoista ulkoiluun ja keskustelukaveriksi. Pystyy itse kelaamaan pyörätuolia. Käynnit sopimuksen mukaan.

RAV957, 26100 Rauma, keskustan alue. Iäkäs asumisyksikössä asuva nainen hakee vapaaehtoista ulkoiluun hyvällä säällä tai sisällä pelien pelaamiseen noin joka toinen viikko. Liikkuminen sisällä rollaattorilla, ulkona tarvitsee pyörätuolin.