Lisäkoulutukset vertaistapaamiset

Kevät 2022

Ilmoittautumiset sähköpostilla avustajakeskus@avustajakeskus.fi tai palvelunumeroomme 02 251 8549 ma – to klo 13-15 tai alueohjaajalle viimeistään viikkoa ennen! Mahdollisuus ilmoittautua useimpiin myös linkkien kautta täällä kotisivuilla.

Muistathan ilmoittautuessasi kertoa mihin tapahtumaan olet tulossa, ja osallistutko Teamsin välityksellä vai paikan päällä (jos tapahtumassa mahdollisuus osallistua molemmilla tavoilla).
Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä myös mahdollisesta erityisruokavaliostasi.

APUVÄLINEMESSUT 13.5. HELSINGISSÄ

Teemme maksuttoman reissun perjantaina 13.5. Helsinkiin, Apuväline22 -messuille. Järjestämme yhteiskuljetuksen toimistopaikkakunnilta (Turku, Salo, Rauma ja Pori).
Ilmoittaudu viimeistään ma 25.4. ja varaa paikkasi, paikkoja on rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen TÄSTÄ
Ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta varauksesta perimme 50 € maksun. Maksuttomat peruutukset tulee tehdä 6.5. mennessä. Apuvälinemessut käsittelee tänä vuonna ’Erityisen hyvää arkea’, johon kuuluvat oleellisesti koulu, opiskelu ja työ.
Teeman ohjelma on tuotettu yhteistyössä Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin ja Ammattiopisto Spesian kanssa.

TYÖSUHDEINFOT

Työsuhdeinfot on tarkoitettu lisäkoulutukseksi avustajille ja työnantajille, osallistua voi siis yksin tai yhdessä työnantajan kanssa. Tilaisuudessa kerrotaan työsuhteen kannalta olennaisia asioita kokonaisuutena sekä työnantajan että työntekijän näkökulmasta. Lisää tietoa Työsuhdeinfosta ja ajankohdista löydät TÄÄLTÄ

HELPPOA LIIKETTÄ -KOULUTUS

TURKU la 14.5. klo 12–16  Bo  Areenan (ent.AktiaAreena) ravintola, Erotuomarinkatu 2 Kaarina

Toimitko, tai kiinnostaisiko sinua toimia, vapaaehtoistoiminnan asiakkaan ulkoilutukena? Avustajakeskus sekä Varsinais-Suomen ja Satakunnan kuntien ”Rajattomasti liikuntaa” -kumppanuusverkosto tarjoaa nyt uutta tukimuotoa asiakkaan kanssa tapahtuvaan liikkumiseen.  Koulutus on suunnitelleet silmällä pitäen asiakkaan arkiliikkumista vapaaehtoisen kanssa. Koulutuspajoissa saa myös vinkkejä asiakkaan kotona tapahtuvaan liikkumiseen, jos ei ulos jostain syystä pääse lähtemään. Kouluttajina toimivat kuntien soveltavan liikunnan ohjaajat. Koulutuksesta saa todistuksen.

Tervetuloa mukaan: ILMOITTAUDU TÄSTÄ tai 02 251 8549 ma-to klo 13–15 

VERTAISTAPAAMISET

Avustajien vertaistapaamisiin ovat tervetulleita kaikki, niin vapaaehtoisen kuin palkallisenkin puolen avustajat. Tapaamisten sisällöt muotoutuvat ryhmäläisten toiveiden mukaan.

Vertaistapaamiseen on ilmoittauduttava, koska tarvittaessa rajaamme vertaistapaamiseen osallistuvien määrää.Ilmoittautuessasi kerro minkä alueen tapaamiseen osallistut ja mahdollinen erikoisruokavaliosi.

Voit ilmoittautua vertaistapaamisiin myös suoraan TÄSTÄ

TURKU: 1.6. huom! klo 17-19,
Grillaillaan
Ruissalon Saaronniemen hiekkarannan grillipaikalla


UUSIKAUPUNKI: 24.5. klo 17-18.30, Grillaillaan
Santtion leirintäalue, Kalalokkikuja 14


SALO: 31.5. klo 17:00-19:00, Grillaillaan
Vuohensaari, Salo. Paikalla vertaisvetäjät Aira ja Kari, sekä alueohjaaja Monika 


SOMERO: 31.5. klo 17:00-19:00,
Grillaillaan 
Torronsuo, Somero. Paikalla vertaisvetäjät Piko ja Leena, sekä alueohjaaja Krista. Kuljetuksia järjestetään, lähtö uimahallilta klo 17.


LOIMAA: 19.5. klo 17.00-19.00, Grillaillaan
Kuntoportaat, Loimaa.  Paikalla alueohjaajat Saana ja MonikaPORI: 18.5.klo 17:30-19:30
Grillaillaan DiakonPuiston kodalla
RAUMA: 25.5.klo 18:00-20:00
Grillaillaan PetäjäksessäKANKAANPÄÄ: 11.5.klo 17:00-19:00
Grillaillaan Viidentienristeyksen grillipaikalla


HUITTINEN: 4.5. klo 17-19
Grillaillaan Vanhankoskentien grillipaikalla