Tervetuloa Avustajakursseillemme!

Etsitkö mielekästä tekemistä, jota voit tehdä omien aikataulujesi mukaan? Tai haluatko perustietoa vammaisuudesta ja avustamisesta?

Tervetuloa Avustajakeskuksen vammaisavustajakurssille!

Liedon vammaisavustajakurssi 2013

Kurssille osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Avustajakeskus on järjestänyt vammaisavustajakursseja yli 20 vuotta, ja kurssimme ovat aina olleet hyvin pidettyjä.

Kurssien sisältö on hyvin käytännönläheinen, kurssien luento-osuudet toteuttaa parhaat asiantuntijat, reumasta kertoo reumaa itse sairastava, aivovammoista luennoi itse vammautunut jne. Lisäksi kursseilla harjoitellaan avustamista käytännönharjoituksin. Kurssilla pääset kokeilemaan pyörätuolin käsittelyä ja harjoittelemaan näkövammaisen opastamista. Kurssit ovat joko viikonloppu päiviin ja kolmeen arki-iltaan sijoittuvia tai arkipäivisin toteutettavia kokonaisuuksia. Kurssille voit tulla, vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta tai tietoa vammaisuudesta.

Kurssit ovat maksuttomia.

Avustajakeskus on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija, jolla on monipuolista toimintaa avustamiseen liittyvissä asioissa Lounais-Suomen alueella.

Tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia osallistua erilaisiin lisäkoulutuksiin (esim. ensiapu, tukiviittomat jne), virkistystoimintaa, tukea ja ohjausta, mutta ennen kaikkea mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä juuri siinä mittakaavassa kuin omaan elämään kulloinkin soveltuu.  Tai työllistymismahdollisuuksia palkallisella puolella.

Avustajakeskuksella on tarjottavana vapaaehtoistehtäviä laidasta laitaan niin lasten, nuorten, aikuisten kuin ikäihmisten parissa. Vapaaehtoistehtäviä löytyy asiointiavustamisesta Ruisrock-avustamiseen, uimakouluihin ja ulkoiluun jne.

Avustajakeskuksen vapaaehtoistoiminta on myös loistava väylä hakeutua esimerkiksi palkalliseen henkilökohtaisen avustajan työhön ja vapaaehtoistyöstä saat todistuksen myös opiskeluihin tai töihin hakiessasi.juoksu

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Kurssit

Sauvo/Paimio 4.-8.2 ILTA+VKONLOPPU
Turku 6.-9.2. PÄIVÄ
Raisio 11.-15.2. ILTA+VKONLOPPU
Salo 27.2-2.3. PÄIVÄ
Rauma 6.-9.3. PÄIVÄ
Loimaa 27.-30.3. PÄIVÄ
Pori 3.-6.4. PÄIVÄ

Lyhytkurssit

Pomarkku 14.2
Lieto 2.3.
Laitila 14.3.
Nakkila 21.3.
Masku 5.4.
Pöytyä 6.4.

Avustajainfot

Palkkatyöstä kiinnostuneille Porissa, Raumalla, Turussa ja Salossa pääsääntöisesti kk 1. keskiviikko klo 15 tai 16
Ilmoittaudu TÄSTÄ
Muilla alueilla: kysy lisää TÄSTÄ