Avustajakeskus.fi|Siirry sisältöön|Svenska|In english|по-русски|Eesti|Kirjaudu sisään

Yleistä infoa!

Yleistä infoa!

Puhelinpalvelua venäjäksi ja ruotsiksi

Vi svarar på svenska/Monika Nurmi ring 041 4459332 eller Sirke Salmela ring 0414567071
Мы ответим на русском языке/Sergej Kushnir Вы можете связаться с нами по телефону 0407051930

PALKALLISET avustajat: Jos haluat työhalun jatkuvan ja sinun saavan uudet salasanat sivuille, ILMOITA se alueohjaajallesi.  Muussa tapauksessa katosmme työnhaun päättyvän ja poistamme sinut rekisteristä.  TYÖSSÄ OLEVIEN osalta ei tarvitse ilmoitusta, mutta voit silti viestiä laittaa, jos meillä vaikka ei ole tietoa työllistymisestä.

HENKILÖKOHTAISENA AVUSTAJANA TOIMIVIEN NIMIKORTIT

Jos haluat tunnistekortin itsellesi, saat sen sovittuna päivinä aluetoimistoilta.  Jos haluat kortin kuvallisena, ota kuva mukaasi niin se liitetään paikan päällä korttiin.  Kortti on maksuton kun haet sen itse.  Voit myös ennakkoon ilmoittaa tarpeestasi, niin kortti on noudettavissa sovittuna päivänä aluetoimistoilta.  Kortti ei ole virallinen eikä takaa esim.- sisäänpääsyä tapahtumiin.  Se kertoo muille työtehtävästäsi ja roolistasi asiakkaan kanssa.

VAPAAEHTOISET avustajat: alueohjaajat ovat taas yhteydessä teihin ja päivittävät tietoja.  Voit olla myös omatoimisesti heihin yhteydessä ja ilmoittaa vuoden keikat/korjata osoitetietoja ja ilmoittaa miten on ensi vuonna käytettävissä.  Voit myös ilmoittaa, jos et enää halua jatkaa vapaaehtoisena.

Työtä hakeville AVUSTAJILLE tarjolla uusi mahdollisuus MARKKINOIDA ITSEÄÄN TYÖNANTAJILLE:

Tiedot sinusta tulevat työnantajien osioon kotisivuillemme nimettömänä (näkymä on samankaltainen, kun avustajien sivuilla luetellut työpaikat). Näistä työntekijöistä voi työnantaja valita häntä kiinnostavat ilmoitukset ja soittamalla meille saada lisätietoa (puhelinnumeron tai sähköpostin) työntekijästä.
Jos kiinnostuit asiasta ja haluat tietosi sivuillemme laita haluamasi mainos itsestäsi sähköpostilla alueohjaajallesi.

Seuraavat tiedot tulee mainita ilmoituksessa;
1. Missä kunnassa voit tehdä töitä,
2. Kokemuksesi alalta ja koulutuksesi,
3. Rajoitteet (esim. allergiat ja nostorajoitukset),
4. Tuntimäärät, josta olet kiinnostunut (sijaisuudet, kesätyö, tai mitä muuta),
5. Milloin voit ottaa työtä vastaan,
6. muuta, mikä on työnantajan hyvä tietää (esim. omistatko ajokortin…) tai haluat itsestäsi kertoa.

Työntekijät saat kiinni heidän omista numeroistaan toimistoaikana.

NYT OLISI HELPPO RYHTYÄ VAKITUISEKSI vapaaehtoiseksi avustajaksi!

Nyt on loistava mahdollisuus aloittaa vakituinen avustaminen muistiasiakkaiden kanssa. Vapaaehtoisavustajat muistiasiakkaille- projektimme myötä meillä on loistavat resurssit auttaa muistiasiakkaiden avustajaksi ryhtyviä virkistyksen, tuen ja ohjauksen keinoin!
Muistiasiakkaiden avustajille on suunnitteilla vain heille suunnattuja koulutuksia. Lisäksi muistiasiakkaiden avustajilla on tarjolla kuukausittaista vertaistukea ja paljon muuta. Avustajaksi lähteminen on helppoa, projektin henkilökunta tulee mukaan asiakasta tapaamaan, ja on muutoinkin käytettävissä koko ajan avustajasuhteen aikana. Tietysti myös muut Avustajakeskuksen palvelut ovat käytettävissä!

Muistiasiakkaan haastattelu

Mitä saatte vakituisesta avustajasuhteesta?

Avustaja: Tämä on niin ihanaa, ettei ihanampaa ole. On hienoa saada uintikaveri ja samalla sisältöä myös omaan elämään.

Asiakas: Meillä on hauskaa yhdessä.(Asiakas vahvistaa asian halaamalla avustajaa)

Omainen: Kaikki on mennyt hyvin ja luottamuksellisesti. Yhteisistä ajoista sopiminen on kätevää suoraan avustajan kanssa, ensimmäisen Avustajakeskuksen kautta tulleen välityksen jälkeen. Minulle jää aikaa omiin harrastuksiin ja voin hoitaa juoksevia asioita sillä aikaa, kun avustaja on muistisairaan omaiseni kanssa. Avoimuus asiasta on auttanut omaan jaksamiseen. Myös omaisten ja avustajan kantamat vastuuosuudet ovat antaneet voimia omaishoitajatyöhön.

Kaikkien kolmen osapuolen yhteinen motto: Kohtele muita sillä tavalla, kuin haluat itseäsi kohdeltavan.

Avustaja kertoo kokevansa turvallisuutta avustussuhteessaan, koska sekä Muistiyhdistyksen ja Avustajakeskuksen väki kyselee kuulumisia silloin tällöin.

Asiakasperhe on saanut tiedon Avustajakeskuksen toiminnasta sosiaalitoimelta.

Rohkaistu Sinäkin vakituiseksi avustajaksi, sillä antaessaan saa. Jos kiinnostuit asiasta ota yhteyttä oman alueesi alueohjaajaan.

KEIKAT LÖYDÄT KUNTALISTASTA!